Electricieni
 
Servicii administrare imobile Servicii administrare imobile Legislatie administrare imobile Contact administrator imobile
ELECTRICIENI electrician imobile

Prin echipe de electricieni specializati, realizeazam instalatii electrice noi sau reparatii, reconditionari, verificari a instalatiilor electrice existente.
 

INSTALATII ELECTRICE cu LAMPI APLICE pentru ETAJE si HOLURI


Dupa citiva ani, in care am cunoscut nevoile Asociatiilor de Locatari, ne-am specializat in montarea unor Aplice cu fasung ceramic. La aceste aplice montam un sistem de blocare pentru a nu se fura globurile
 

INSTALATII ELECTRICE si TRANSFORMATOARE pentru SUBSOL


Subsolurile blocurilor si caselor dumneavoastra au nevoie de cablari si aplice specializare si deasemenea au nevoie de TRANSFORMATOARE de PUTERE pentru transformare de la 220 V la 24 de Volti. Firma noastrava poate inlocui transormatoarele vechi care au unele doar 100W cu TRANSFORMATOARE de puterea optima 250W - 900W care asigura functionarea in conditii de siguranta.
 

TABLOURI ELECTRICE
 

INTERFOANE

 

Ne-am specializat in montarea interfoanelor dar si in intretinere si service, atit pentru partea electrica cat si pentru partea mecanica: usi care nu se inchid, broaste blocate, chei care nu merg bine.
 

YALE ELECTROMAGNETICE

 

 AUTOMATUL DE LUMINA CU TEMPORIZARE PENTRU SCARĂ
 

Aparatul este economic si fiabil deoarece:
- asigură un timp de conectare de 2 minute si jumătate (foarte mare, pentru a nu necesita comenzi repetate);
- asigură protectia la blocarea comutatoarelor de scară;
La montarea automatului am asigurat si asiguram eliminarea consumatorilor ilegali care subtilizează curent din reteaua comuna a blocului, subsol, anexe.
Pentru holurile de la intrare recomandam instalarea unui:
 

PROGRAMATOR pentru 24 ORE


care porneste lumina seara si o opreste dimineata la ora programata. Este un dispozitiv care previne consumul inutil din timpul zilei .
 

Dupa citiva ani, in care am cunoscut nevoile Asociatiilor de Locatari, ne-am specializat in montarea si repararea:
 

AMORTIZOARELOR pentru USA.


Am observat ca la foarte multe blocuri, acestea nu erau montate corect sau nu erau reglate, astfel incit usile stau deschise si se pierde toata caldura din holuri, scari, apartamente sau se trîntesc de scoala tot blocul.

Aveti nevoie de un electrician, contactati-ne si in cel mai scurt timp problema dvs se rezolva.

 

Mobil urgenţe: 0720 601 931

contact electrician

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Home